JOm JOin Butik INspirasihana

PENYUSUAN UMMI

Lilypie Breastfeeding tickers

ULANGTAHUN PERKAHWINAN

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

INSYIRAHKU SAYANG

Lilypie First Birthday tickers

NAJWANKU SAYANG

Lilypie Third Birthday tickers

JANGAN TINGGAL SOLAT

JANGAN TINGGAL SOLAT

JOM TUTUP AURAT

JOM TUTUP AURAT

Islamic Clock

Islamic Calendar

About Me

My Photo
INSPIRASIHANA
Ipoh, Perak, Malaysia
KAMI MENJUAL TUDUNG DAN KERONGSANG SECARA ONLLINE..DAPATKAN HANYA YANG TERBAIK DI BUTIK INSPIRASIHANA
View my complete profile

Inspirasi Wanita

Monday, October 19, 2009

PostHeaderIcon Syawal Serba Merah Yang Meriah

Keluarga ceria serba merah berhari raya yang serba meriah (",)Sempat berposing selepas balik dari masjid ,solat Aidil Fitri. Raya tahun ni sungguh bermakna kerana pertama kali berhari raya bertiga. Sungguh meriah dengan celoteh si manja yang semakin aktif (",)


Hehe, baju merah, kereta pun merah..(",)


Najwan bergambar bersama atoknya . Hari Raya pertama di Sg Bakap, Pulau Pinang.

Gambar sekeluarga di pagi raya. 1 Syawal 1430 hijrah.Aik, ni apa cerita, sambil lintas jalan pun boleh berposing lagi..hehe
Alhamdulillah....akhirnya dapat juga peluang dan ruang untuk menulis. akhir-akhir ini sangat sukar untuk mencari masa menulis...banyak lambakan tugas di pejabat, mesyuarat dan kursus. Di rumah pula sibuk menguruskan rumah tangga, suami dan anak yang semakin aktif membesar. Dulu si manjaku Najwan tidur awal, 8.30 malam dah tidur, tapi sekarang jadualnya telah berubah. Najwan makin suka bermain sehingga pukul 9.30 malam atau 10.00 malam barulah Najwan tidur. Klik http://hannakids.blogspot.com untuk kisah Najwan selanjutnya (",)Syawal telah berlalu sepertimana Ramadhan telah meninggalkan kita terlebih dahulu. Alhamdulillah saya dan suami sempat menghabiskan puasa 6 hari di bulan Syawal. Berpuasa di bulan Syawal sungguh mencabar sekali. Manakan tidak, hampir setiap hari ada jamuan raya di rumah kawan-kawan @ saudara mara begitu juga dengan pejabat. Ada sahaja jamuan raya di pejabat yang berdekatan yang menjemput sepejabat saya "join" jamuan raya tu. Hehe, harap-harap tak bertambahlah berat badan.Insya Allah.


Di kesempatan ini, rasanya masih tidak terlewat mengucapkan Salam Aidil Fitri kepada semua sahabat handai dan saudara mara. Maklumlah hari ini hari dalam bulan Syawal yang terakhir (",) Di sini juga saya ingin berkongsi pengalaman berhari raya bersama si manja seperti di gambar2 di atas..hehe ayat skema (",)

Jom Beli Tudung Online (",)

BICARA INSPIRASIHANA

ARTIKEL-ARTIKEL INSPIRASIHANA

Kaunter Pengunjung

PENGUNJUNG INSPIRASIHANA