JOm JOin Butik INspirasihana

PENYUSUAN UMMI

Lilypie Breastfeeding tickers

ULANGTAHUN PERKAHWINAN

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

INSYIRAHKU SAYANG

Lilypie First Birthday tickers

NAJWANKU SAYANG

Lilypie Third Birthday tickers

JANGAN TINGGAL SOLAT

JANGAN TINGGAL SOLAT

JOM TUTUP AURAT

JOM TUTUP AURAT

Islamic Clock

Islamic Calendar

About Me

My Photo
INSPIRASIHANA
Ipoh, Perak, Malaysia
KAMI MENJUAL TUDUNG DAN KERONGSANG SECARA ONLLINE..DAPATKAN HANYA YANG TERBAIK DI BUTIK INSPIRASIHANA
View my complete profile

Inspirasi Wanita

Sunday, November 29, 2009

PostHeaderIcon SELAMAT HARI ULANGTAHUN PERKAHWINAN -TAHUN KE DUAGambar di atas ni pula sekitar majlis di Perak
Gambar-gambar sekitar majlis akad nikah di Pulau Pinang

Alhamdulillah..pada hari ini 30 November 2009..telah genap dua tahun usia perkahwinan kami..pahit manis telah ditempuh bersama dan telah dikurniakan seorang cahaya mata yang baru berusia setahun pada 24 November 2009. Semoga Najwan terus membesar dan berjaya di dunia dan akhirat (http://hannakids.blogspot.com)


Kami baru sahaja selesai berkemas rumah dan berpindah ke rumah yang baru pada minggu lepas. Kepenatan berpindah rumah masih terasa. Mungkin disebabkan kesibukan berkemas dan berpindah rumah membuatkan kami hampir terlupa tarikh "Anniversary" ini. Tapi tidak bagiku...setiap tarikh keramat pasti segar dalam ingatan. Insya Allah. Dan di sini inginku meluahkan rasa kesyukuran pada yang Esa kerana dikurniakan seprang suami yang soleh, sabar dan bertanggung jawab dan juga cahaya mata yang sentiasa menceriakan hati kami setiap hari.


Bagitu banyak nikmat yang telah Allah berikan. Ya Allah YAng Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang , kurniakan juga kami kesuburan Cinta kepada Mu Ya Allah, agar kami dapat melayari bahtera rumahtangga ini dengan penuh rasa kesyukuran, keatqwaan dan redho kepada Mu. Semoga rumahtangga kami kekal hingga ke Syurga dan diredhoi setiap amaln kami. Insya Allah. Amin.


Kepada suamiku "Terima Kasih segalanya dan mohon maaf atas segala salah silap semoga Cinta Kepada Allah dapat menyuburkan cinta kita dan sentiasa diredhoiNya. Jadilah Pengemudi Bahtera Rumahtangga yang sentiasa cekal dan tabah."Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan semoga mawaddah wa rahmah ini makin bertambah.....

Jom Beli Tudung Online (",)

BICARA INSPIRASIHANA

ARTIKEL-ARTIKEL INSPIRASIHANA

Kaunter Pengunjung

PENGUNJUNG INSPIRASIHANA