JOm JOin Butik INspirasihana

PENYUSUAN UMMI

Lilypie Breastfeeding tickers

ULANGTAHUN PERKAHWINAN

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

INSYIRAHKU SAYANG

Lilypie First Birthday tickers

NAJWANKU SAYANG

Lilypie Third Birthday tickers

JANGAN TINGGAL SOLAT

JANGAN TINGGAL SOLAT

JOM TUTUP AURAT

JOM TUTUP AURAT

Islamic Clock

Islamic Calendar

About Me

My Photo
INSPIRASIHANA
Ipoh, Perak, Malaysia
KAMI MENJUAL TUDUNG DAN KERONGSANG SECARA ONLLINE..DAPATKAN HANYA YANG TERBAIK DI BUTIK INSPIRASIHANA
View my complete profile

Inspirasi Wanita

Monday, February 22, 2010

PostHeaderIcon SALAM UNTUK PENGUNJUNG LAMAN INSPIRASIKU

Assalamualaikum Warahmatullah

Lama rasanya tidak membersihkan laman sesawang Laman Inspirasiku ini. Saya terlalu sibuk dengan bisnes online di Butik Inspirasi yang beralamat di http://inspirasihana.com. Semoga usaha murni untuk menggalakkan lebih ramai yang bertudung mendapat sambutan ramai. Cuma saya sedang mencari peluang dan ruang untuk terus menitipkan idea dan nukilan di Laman Inspirasi ini bagi terus berkongsi ilmu dan pengalaman dengan sahabat-sahabat di luar sana.

Pada mulanya saya inin menutup blog ini untuk lebih fokus kepada inspirasihana.com tetapi memandangkan idea saya untuk menulis tak dapat dikongsi dengan cara lain maka saya teruskan menukilkan cetusan rasa, berkongsi ilmu dan pengalaman di sini.

Saya terus berdoa dan berharap semoga dengan bisnes yang saya buat melalui inspirasihana.com mendapat keberkatan Allah dan meningkatkan iman saya dan suami kepada Allah, meningkatkan kesyukuran dengan nikmat dan rezeki darinya. Insya Allah.

Kita cuma insan kerdil yang kadangkala lalai dan terlupa, tetapi dengan berkongsi ilmu dan pengalaman bersama sahabat-sahabat saya dapat meningkatkan ilmu dan menambahkan pengisian di jiwa. Insya Allah saya akan terus update dengan isu-isu pada masa akan datang.

Dan pastinya isu sebatan ke atas peminum arak muslimah dan muslim masih lagi menjadi bualan hangat pada masa kini kan??Saya sungguh ralat dan tidak faham dengan prinsip sesetengah pimpian politik kita yang terlalu menjaga hati bangsa dan agama lain sehingga menganabaikan sensitiviti agama sendiri. Siapa lagi yang dapat membantu agama Islam melainkan diri kita sendiri. Saya pernah menulis berkenaan isu sebatan pada artikel lepas. Semoga dengan ilmu yang ada dapat dikongsi bersama. Islam begitu indah dengan memperincikan setiap jenis hukuman dan ada hikmah kerana Allah menyuruh kita melaksanakannya.


Insya Allah saya akan update lagi dengna artikel-artikel akan datang. Semoga kita dapat berkongsi ilmu dan pengetahuan. Salam Ukhuwwah dari saya. Jemput juga ke http://inspirasihana.com untuk melihat dan meninjau Butik Inspirasi online saya dan http://hannakids.blogspot.com untuk berkongsi cerita berkenaan anak-anak. Semoga ilmu yang ada dapat dimanfaatkan bersama. Insya ALlah dan jumpa lagi.

Jom Beli Tudung Online (",)

BICARA INSPIRASIHANA

ARTIKEL-ARTIKEL INSPIRASIHANA

Kaunter Pengunjung

PENGUNJUNG INSPIRASIHANA